2013.10.01. - Nemzetközi Taekwon-do verseny, IV. Eagles cup

554495_10151839620513841_890097409_n.jpgKevesebb, mint egy hét van hátra az idei év legnagyobb szabású, hazai vonatkozású nemzetközi ITF Taekwon-do versenyéig, a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Eagles Cup-ig.

Tavaly óta a teljes hivatalos nemzetközi versenyszám-paletta szinesíti a rendezvényt: pörgös meccsek, látványos tradícionális küzdelmek, szép formagyakorlatok, kemény erő-, illetve speciáltechnikai törésekre számíthatnak mindazok, akik ellátogatnak az eseményre.

A résztvevők - legyenek gyermek-, serdülő, ifi-, vagy felnőtt korcsoportban - egyéni- és csapat számokban egyaránt megmérettethetik tudásukat.

A rendezvényt évről-évre nagyobb érdeklődés övezi, idén várhatóan megközelíti az üllői sportcsarnok befogadó képességének határait, de beszéljenek a számok:

múlt vasárnap éjfélig összesen 25 csapat adta le a nevezését, ebből 7 külföldi (osztrák, belga, olasz, román, svéd, szlovák, illetve ukrán). Az eseményen várhatóan majdnem 300 versenyző méri össze tudását.

További érdekesség, hogy ez az utolsó erőpróba az október 23-27. között, a spanyolországi Benidormban megrendezésre kerülő világbajnokság előtt, így a magyar válogatott jelentős része részt vesz az eseményen, sőt! Várhatóan több külföldi csapat is válogatott versenyzőkkel érkezik.

A versenyt a Sasok Taekwon-do csapata rendezi, helyszín a Budapesttől 10 km-re található üllői sportcsarnok. A verseny megtekintése díjtalan!
Cím: 2225. Üllő Malom u. 1.
További részletek a verseny weboldalán: http://eaglescup.eu
Az esemény facebook oldala elérhető itt: https://www.facebook.com/events/312876878858819

A cikkhez elérhető képek letölthetők innen, tömörített formában. A fényképek a tavalyi rendezvényen készültek, illetve az idei verseny "teaser" plakátja található meg a fileban. Az anyag a tartalmi rész megváltoztatása nélkül szabadon leközölhető a forrás (http://tkdinfo.hu) megjelölésével, a csatolt képek szabadon felhasználhatóak a cikkhez.