III. Spirit Open, Kartal - meghívó

Egy különleges eseményre szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét. Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a hatvani Spirit csapatának szervezésében a Spirit Open elnevezésű verseny, melynek különlegessége, hogy a bajnokság nyílt, vagyis bármilyen más harcművészeti stílust képviselők kipróbálhatják magukat az ITF Taekwon-do versenyszabályainak keretein belül: így akár a TKD küzdelmi szabályaihoz közel álló kick-box point-fighting és light contact szabályrendszerben edzők, akár a keményebb kontakthoz szokott versenyzők - pl. kemposok, thaiboxosok - is nevezhetnek.

IIISpiritOpen.png

A versenyt az országos mestervizsgák után egy héttel, április 5-én rendezik, a Hatvan városa melletti Kartal nagyközségben, gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korcsoportokban.

A szervezők kiemelt figyelmet szentelnek a gyermek résztvevőknek - esetükben nem súlycsoportos, hanem súlyok szerinti elosztás lesz, négy fős csoportokban versenyeznek, így minden induló gyermek sikerélménnyel és egy szép éremmel térhet haza.

SpiritOpen.jpg

Magasabb korosztályokban a szokásos díjazásra - első, második és a két harmadik hely - számíthatnak az indulók. A küzdelmi selejtező egy-, míg a döntők két menetből állnak minden korosztályban. Minimális övfokozat az induláshoz nem szükséges.

Szabad küzdelmen kívül formagyakorlat verseny is lesz, szintén különböző kategóriákban, itt természetesen már elvárás a Taekwon-dos övvizsga és a megfelelő övfokozat megléte.

Előnevezés: 2014. március 28. péntek 24:00
Módosítás: 2014. április 2. szerda 24:00

További részleteket az alábbi versenykiírásban olvashatóak, illetve a nevezési lapot is le tudjátok tölteni a Taekwon-do Infoportálról:

A Facebook esemény linkje: http://www.facebook.com/events/1564475627110226