2013.03.04. - Taekwon-do Magyar Bajnokság 2013 - Beharangozó

Különleges lábtechnikákkal tűzdelt küzdelmekre és formagyakorlatokra, akrobatikus mozdulatokkal körített bemutatókra, csattanós pofonokra számíthat az, aki ellátogat a hétvégén megrendezésre kerülő Taekwon-do Magyar Bajnoksárga.

Hatvanban rendezik az év legrangosabb hazai taekwon-do versenyét. Az esemény sokszínűségét mutatja, hogy gyermek, serdülő, ifi és felnőtt kategóriákban, ezen belül egyéni- és csapat számokban is lehet indulni. A megmérettetésen a következő versenyszámokban mérik össze tudásukat a résztvevők: formagyakorlat, szabad küzdelem, speciáltechnikai törés, erőtörés és tradicionális küzdelem.

A verseny rendezője a Taekwon-do Spirit csapata, időpont: 2013. március 9-10. Helyszín a hatvani Kodály Zoltán Általános iskola tornaterme. A belépő egész hétvégére 800 Ft. A verseny helyszínén büfé üzemel.

A küzdősportok szerelmeseinek a szombat délutáni, illetve vasárnapi versenyszámokra feltétlenül érdemes kilátogatniuk. A nívós formagyakorlat és küzdelmi döntők-, illetve a látványos törőszámok mellett a versenyen több európa- és világbajnoki helyezéssel büszkélkedő taekwon-dos megmutatja, mit tud.

tkd_mb_2013_small.PNG

Az érdeklődők a versenyszámokról és a szabályokról röviden itt olvashatnak: 
http://tkdinfo.hu/content/versenyszámok