VK Budapesten - két hónap múlva

wcup.jpgEgyértelműen az őszi ITF Taekwon-dos szezon legjelentősebb eseménye nemzetközi szinten is a Budapesten megrendezésre kerülő Világkupa. A verseny alig több, mint két hónap múlva kezdődik, október 12-én.

Előkelő létszám

A Magyarországon rendezett harcművészeti események között is előkelő versenyzői létszámra számítanak a szervezők: a 4 évvel ezelőtt az angliai Brightonban szervezett ITF Taekwon-do Világkupa számított a sportág történetének legnagyobb szabású nemzetközi versenyének. Ezen az eseményen 1557 versenyző vett részt. Ezzel szemben a 2016. évi VK-ra már majdnem 1550(!) versenyző adta le regisztrációját, pedig a nevezési rendszer csak október 2-án zárul le. Az eddig nevezett résztvevők közül közel 1050 fő fekete öves versenyzőt neveztek az 5 különböző korcsoportban. 

Széles paletta

A versenyen az ITF Taekwon-do versenyszámainak teljes palettáját felvonultatják: a küzdelmek, a formagyakorlatok és ezek csapatszámai mellett a versenyzők erőtörésben, speciáltechnikai törésben, illetve az ITF egyik különleges versenyszámában - tradícionális küzdelmben mutathatják meg tudásuk legjavát a világ legjobbjai között. 

Információk

A verseny helyszíne: SYMA csarnok (Budapest, Dózsa György út 1, 1146)
Időpont: 2016. október 12-16.
Jegyárak:

  • napijegy - 10 €
  • 5 napos belépő - 40 € (előzetesen, résztvevő Taekwon-do klub szurkolójaként regisztrálva 30 €)

A verseny programja a hivatalos weboldalon lesz elérhető. 
A verseny Facebook oldala (angol): https://www.facebook.com/6thitfworldcup2016/
Az esemény Facebook linkje (angol): https://www.facebook.com/events/971693782853711/
A verseny hivatalos oldala: http://itfworldcup2016.com/

Cikkünk friss információkkal folyamatosan frissül...