Világkupa - elfogadott felszerelés

Championships Logo

Kedves Világkupa résztvevők!

itfapproved2.pngNagyon fontos, hogy a Világkupán csak az ITF által elfogadott felszerelésekben és ruházatban lehet versenyezni. Csak bizonyos márkák bizonyos (konkrét) típusú felszerelései használhatóak, melyről az ITF külön erre létrehozott weboldalán tájékozódhattok: http://approved.tkd-itf.org/

Pár dolog, amire érdemes odafigyelni:

  1. Csak a fenti linken található termékeket használjatok, bizonytalanság esetén forduljatok edzőitekhez, vagy nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező válogatott versenyzőkhöz
  2. Az elfogadott márkáknak sem használható az összes terméke!
  3. A fogvédőnek színtelennek és áttetszőnek kell lennie
  4. Küzdelemhez nőknek/lányoknak opcionális (ajánlott) a mellvédő használata
  5. Férfiaknak/fiúknak kötelező a (műanyag) lágyékvédő használata
  6. Küzdelemben kell, hogy legyen kék ÉS piros felszerelés is a versenyzőnél (lehetőleg a versenyzők ne egymás közt cserélgessék a különböző színű védőket, mert előfordulhat, hogy a két versenyzőnek ugyanabban a színű felszerelésben egyszerre kell pástra állniuk, és az utolsó pillanatban kapodás vezethet kizáráshoz is!)
  7. Nők/lányok csak egyszínű, minta nélküli fehér top/pólót viselhetnek a dobokfelső alatt (a mellbimbónak mindenképpen takarva kell lennie)
  8. Az utólag új ITF logóval hímzett dobokok, amiket itthon versenyeken elfogadtak nem használhatóak a versenyen (csak a gyárilag logózott, "ITF Approved" dobok használható
  9. Az öveknek minden esetben (színes öv esetén is) egyszer kötősnek kell lennie!
  10. A ruházatokon elhelyezett felvarrók és hímzések mintáira, méretére, elhelyezésére, és az övek hímzésére, csíkok elhelyezésére külön figyeljetek (igény esetén külön cikkben összeszedjük ezeket a szabályokat is).

Itthon még a következő helyeken szerezheted be felszerelésed:

Fuji-Mae HungaryFujimae.hu Küzdősport Felszerelések Webáruháza

http://www.fujimae.hu/
1071 Budapest, Rottenbiller utca 3. (pontos megközelítés itt)

A Fuji-Mae Hungary kiskereskedelmi üzletében és webshopjában is akciós ajánlatokkal várja leendő vásárlóit, több ITF Taekwon-do termék is kedvezményes áron elérhető. Részletekért látogassatok el boltjukba, vagy webshopjukba. A FujiMae a VK alatt a helyszínen is fogja árusítani termékeit.

Mightyfist HungaryMightyfist

http://mightyfist.hu/

A Mightyfist Hungary webshopján várja szeretettel vásárlóit, a készlet erejéig igyekeznek minden megrendelést a VK-ig vagy a VK-n kiszolgálni. A bolt a VK ideje alatt a helyszínen is forgalmazza termékeit.

Sportszered.hu WebáruházSportszered.hu webáruház

http://www.sportszered.hu/

A Sportszered.hu Webáruház forgalmazza itthon a Top Ten márkájú védőfelszereléseket, melyekre a leadott rendeléseket a készlet erejéig igyekeznek teljesíteni. ITF Taekwon-do kluboknak külön kedvezményt biztosítanak, melyről érdeklődjetek az bolt elérhetőségein.