VB 2015, programok

A válogatott keret tagjai Balatonlellén egy közös edzőtáborozáson töltötték a VB előtti utolsó hétvégét, majd hétfő este útnak indultak a verseny helyszínére, Jesoloba.

2015_VB_csapat.jpg

Az első program, ami rájuk vár a mérlegelés, amelyre magyar idő szerint kedden, 12:55-kor kerül sor. A mérlegelésen egyébként pontosan 500 gramm túlysúlyt fogadnak még el a súlykategória felső határától számítva, ebben azonban már benne van a dobok alsó és a poló súlya is. Amennyiben egy versenyző nem fér bele a meghatározott kategóriába, egy órát kap arra, hogy leadja a fölösleges dekákat, majd ezután még egyszer van lehetősége ráállni a mérlegre. Amennyiben ez a próbálkozás is sikertelen, a versenyző kizárásra kerül az egyéni küzdelem versenyszámból.

mérlegelés.jpg

Mérlegelés a 2014. évi EB-n, Olaszországban

A válogatott azon tagjainak, akik nem indulnak egyéni küzdelemben, természetesen csak a regisztráción kell túlesniük.

Maga a verseny szerdán kezdőik. A program az alábbi linkről letölthető:
http://www.fitaeitf.com/data/eventi/22/documenti/Schedule%20WC%202015.pdf

A sorsolásokat a hivatalos regisztrációs rendszerből érhetjük el (http://wchamp2015.pztkd.lublin.pl/), a Reports fülre kattintva böngészhetjük a kategóriákat.

Idén nem maradunk élő közvetítés nélkül, Youtube-on követhetitek majd az eseményeket:

Rövid hírekkel a Twitteren (https://twitter.com/tkdinfohu), bővebb információkkal Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/tkdinfo) tudósítunk.

Hajrá Magyarok!