Tavaszi bírói szeminárium - beharangozó

2013-ban új versenyszabályok léptek életbe. A idei nemzetközi versenyeken, valamint hazánkban a Magyar Bajnokságot követő megmérettetéseken már az új szempontok szerint zajlik a bírói értékelés. Hogy mindenki tisztában legyen a változásokkal, Solti Attila és Gombos Attila nemzetközi mesterek képzést szerveztek, hogy megosszák információikat, tapasztalataikat.

A bírói szeminárium április 20-án kerül megrendezésre, a képzésen főként az újdonságok kerülnek terítékre. A szervezők bemutatják a közelmúltban megrendezett bulgáriai Európa Kupán használt elektronikus pontozórendszert. A résztvevőknek lehetősége lesz alaposan begyakorolni az új szempontok szerinti formagyakorlat értékeslést, értesülhetnek a küzdelem versenyszámban történt változásokról, illetve megvitatásra kerülnek a felmerülő kérdések is.

biroi_1.jpg

Az eseményen piros öv fokozattól felfelé bárki részt vehet és nem feltétel az, hogy az illető volt-e már ilyen rendezvényen - akkor is örömmel várják, ha ez lesz az első alkalom!

A megjelenést javasoljuk mindazoknak, akik a jövőben bíráskodni szeretnének. Az edzők és versenyzők szintén mélyen érintettek e témában, hiszen felkészülésüket ezentúl az új szempontokhoz kell igazítaniuk. Akik dan-ról danra vizsgáznának a jövő évben, ne feledjék, hogy legalább egy versenyen történő bíráskodás kötelező a vizsgát megelőző évben.

A kurzus ára 2.000 Ft, mely tartalmazza a hatályos ITF szabályrendszer teljes anyagának magyar fordítását elektronikus formában.

biroi_2.jpg

Időpont: 2013. április 20. szombat, 10-17 óráig (A regisztráció miatt érkezzetek időben)
Helyszín: Schulek Frigyes Szakközépiskola tornaterme, a Buday Team székhelye.
Cím: 1087 Budapest, Mosonyi u. 6. - gyalog öt percre a Keletitől, itt volt az őszi képzés is (Google maps link).

Tags: