Taekwon-do Európa Kupa Budapesten!

ek_plakat.jpg​Hatalmas sportdiplomáciai sikerként könyvelhető el, hogy idén Budapest ad otthont a VI. alkalommal megrendezésre kerülő ITF Taekwon-do Európa Kupának, mely a kontinens második legrangosabb eseménye. A verseny október 11-12. között kerül megrendezésre a Pestszentlőrinci Sportkastélyban. A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség utoljára 26 évvel ezelőtt, 1988-ban rendezett Világbajnokságot az egykori Budapest Sportcsarnokban.

A közelgő versenyt ifjúsági és felnőtt korcsoportokban formagyakorlat, küzdelem, tradícionális küzdelem, illetve csapat formagyakorlat és küzdelem kategóriákban rendezik. A versenyszámokról részletesebb információ az alábbi linken: http://tkdinfo.hu/content/versenysz%C3%A1mok. 
Az esemény társrendezvénye az október 10-én, ugyanezen a helyszínen megrendezésre kerülő Mightyfist Gyermek and Serdülő Kupa.

Belépődíj nincs, a versenyek megtekintése INGYENES, minden harcművészetet kedvelőt örömmel várnak a lelátókra! A magyar Taekwon-do válogatott mellett számos hazai klub nevez, így sok magyar versenyzőért szoríthatunk majd a pástokon.

HAJRÁ MAGYAROK!

A verseny hivatalos honlapja: http://itfeurocup2014.eu/
A verseny Facebook oldala: https://www.facebook.com/itfeuropeancup2014

Gyere, szurkolj Te is a magyaroknak!

Ha úgy gondolod, hogy ez az esemény barátaid, ismerőseid számára is érdekes lehet, kérlek oszd meg a cikket/képet a Facebookon!