IUC Budapesten - emlékeztető

Mint arról korábban beszámoltunk, Budapest ad otthont a közelgő Nemzetközi Bírói Szemináriumnak (IUC, International Umpire Course). A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség eseményének szervezője Szász Péter mester. A rendezvény időpontja 2015. február 14-15, helyszín a négy csillagos Danubius Health Spa Resort Helia.

iucFB.jpg

Kedves Klubvezetők, Mesterek!
 
Mint azt reményeim szerint már mindnyájan hallottátok, a Magyar ITF Taekwon-Do Szövetség kapta meg annak a lehetőségét, hogy 2015-ben nemzetközi bírói képzést és ’A’, ’B’ kategóriás vizsgát szervezzen.
Mivel ez egy sokáig vissza nem térő lehetőség és a szövetségünk érdekei is azt kívánják, hogy minél több szakmailag felkészült bírónk legyen és képviseljen minket az EB-ken, VB-ken, arra kérem az edzőket, hogy minél több tanítvánnyal vegyenek részt a szemináriumon.
 
Kérem az edzőket, hogy gyűjtsék össze a klubjaikban az IUC-n résztvevők névsorát, töltsétek ki a jelentkezési lapot és juttassátok el nekem január 25-ig a következő címre: szasz.peter.tkd@gmail.com.
Továbbá kérem az edzőket, hogy az előlegeket (35 EUR) gyűjtsék össze és a januári válogatott keretedzésre hozzák el nekem.
 
A jelentkezési lapot az ITF, az AETF weblapjáról vagy a következő linkről tudjátok letölteni: http://tkdspirit.hu/biroi-2015/ .
 
Üdvözlettel:
Szász Péter

Kapcsolódó cikk: Nemzetközi Bírói Szeminárium (IUC) Magyarországon