Egyperces hírek

Ezúttal egy csokor aktuális hírről, az elmúlt hétvégén zajlott és a következő hétvégén lebonyolításra kerülő rendezvényekről adunk számot.

2. Spirit Open

Idén második alkalommal került megrendezésre a Spirit Open elnevezésű - kifejezetten kezdő, kevés tapasztalattal rendelkező, illetve alacsony övfokozatúaknak kiírt verseny. A verseny egyik célja, hogy a kezdő versenyzők is rákapjanak a versenyzés ízére, és nagyobb bátorsággal merjenek kiállni, nevezni a nagyobb, országos szintű versenyeken is.
A versenyen 94 versenyző mérte össze tudását többek közt a 
Pile, Veszprém, Gödöllő, kiskunhalasi-, illetve budapesti Sasok, Tiszafüred, Spirit csapatainak tanítványai.

Központi színes öves övvizsgák

Vasárnap zajlottak a központi edzőteremben az idei nyári színes öves övvizsgák az 5-4-3. gup megszerzéséért. Idén is - az elvárásoknak megfelelően - jól teljesítettek a felkészült vizsgázók.
A következő vasárnap (júni 16-án) is érdemes lesz kilátogatni a központi edzőterembe, ugyanis a piros öv, illetve a fekete csík megszerzésére tesznek próbát majd a tanítványok. A 2-1. gup fokozatokra zajló vizsgák repertoárja - a szintnek megfelelően a bázisgyakorlatok helyett tradícionális küzdelmekkel, önvédelemmel, illetve törésekkel egészül ki.

International Summer Cup, Nagyvárad

A versenynek idén is Nagyvárad ad otthont, ahol - immáron évek óta szívélyes szeretettel - nagy létszámú magyar versenyzőt látnak vendégül a helyiek. A verseny június 13-16. közt zajlik, szurkoljunk együtt a magyar versenyzőknek. A versenyről a verseny után részletesebb beszámolót olvashattok.

538228_10151037090893554_644494382_n.jpg