Danvizsga beszámoló

blackbelttests.jpg

Mint az eddigi években azt már megszokhattuk, márciusban zajlottak a fekete öves vizsgák a központi edzőteremben. A március 19-20-i hétvégén a vizsgán Harmat László Nagymesterünk előtt tehettek tanúbizonyságot rátermettségükre a vizsgázók a sorra következő danfokozatuk megszerzéséhez.

Poos_pattern.jpgAhogy Nagymesterünk azt előzetesen bejelentette, az idei év vizsgázói sok szigorításra számíthattak az előző évekhez képest. Ennek köszönhetően idén mindösszesen 45 vizsgázó tett próbát (a tavalyihoz képest, ahol közel 60 vizsgázó volt). A változtatások a jelek szerint el is érték céljukat: a vizsgázók még felkészültebben érkeztek a vizsgára. Összesen 7 résztvevő bukott meg, a többi résztvevő sikeresen állta ki a Nagymesterünk által kitűzött próbákat.

A felkészülésnek köszönhetően - az eddigi években nényány vizsgázónak komoly nehézségeket állító - erőtörésben nagyon kevés volt a hibázás vagy az újra próbálkozás, a 18. életévüket betöltött felnőtt férfiak is hibátlanul teljesítették a téglatöréseket.

Nagymesterünk a vizsga végén 37 embert jutalmazott meg a következő danfokozattal, a vizsgázók között pedig Poós Péter (Buday), Szalay Gábor (Sasok) és Szász Péter (Spirit) mesterek pedig VI. dan fokozatra léphettek elő, kiváló teljesítményükkel példát állítva a fiatalabb generációknak.

Ezúton is még egyszer gratulálunk a vizsga résztvevőinek!

A TKD Hungary Instagram oldalára (@TKDHungary) is felkerült néhány kép és videó az eseményről, érdemes követni minket Instagramon is!

 

További képek Facebook oldalunkon