Beharangozó: VI. Mightyfist Eagles Cup

slide-image-12.jpg

Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a Mightyfist Eagles Cup Üllőn. A tavalyi évben a budapesti Világkupa miatt elnapolt veresny idén is tartogat újdonságokat a résztvevők számára. 

A versenyt a szokásoknak megfelelően minden hivatalos versenyszámban rendezik, egyéni- illetve csapatszámokban egyaránt: formagyakorlat, küzdelem, tradícionális küzdelem, erőtörés, illetve speciáltechnikai törés.

A korosztályokat tekintve a gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályok mellett idén bevezetésre került az "érett felnőtt" kategória egyéni küzdelem veresnyszámban: a Világkupán népszerű csoportoknak megfelelően a 35 év feletti érett férfiak három, a nők pedig 2 súlycsoportban mérhetik össze tudásukat tapasztaltabb ellenfeleikkel.

Egy másik számban, speciáltechnikai törésekben is vannak változások, az új rendszerről pedig a versenykiírásban olvashattok részletesebben, vagy az alábbi Facebook posztban - az angol szöveg után magyar nyelven is (a cikk a kép alatt folytatódik!)

Szintén újdonság idén, hogy a gyermek és serdülő kategóriák szombat helyett csak vasárnap kerülnek megrendezésre, illetve ezzel összefüggésben a gyermekek és serdülők a pénteki és szombati mérlegelés mellett vasárnap is biztosítanak lehetőséget a súlykategória ellenőrzésére.

A versenyen számos külföldi versenyzőt is várnak, csak Ukrajnából már a nyár elején közel 50 fővel ígérkeztek a versenyre, de Svédországból is már augusztusban bejelentkeztek a megmérettetésre.

Az idei verseny további érdekessége, hogy a Sasok Sportegyesület mellett idén már a Zen Power Taekwon-do is házigazdája az eseménynek: mint az köztudott, Békássy mester kivált a Sasokból, és új klubot alapított, de a jó baráti viszony és a közös cél továbbra is megmaradt, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az Eagles Cup szervezésében immáron mindkét klub részt vesz.

Helyszín: Üllői Sportcsarnok
Dátum: 2017. szeptember 23-24

Regisztrációs határidő: 2017. SZEPTEMBER 17. VASÁRNAP 24:00
Módosítási határidő:
 2017. szeptember 21. csütörtök 24:00

Magyar nyelvű versenykiírás: http://taekwon-do.hu/szovetseg/EC2017vk.pdf

Regisztrációs lapok:
Gyerek és serdülő: regisztrációs lap (.xlsx)
Ifjúsági és felnőtt: regisztrációs lap (.xlsx)

Találkozunk Üllőn!