40 éves a Szövetség - Gálaest

poos_beszed.JPG2017. szeptember 7-ével ünnepelte a Magyar ITF Taekwon-do szövetség fennállásának 40. évfordulóját. Eme jeles alkalomból a Szövetség október utolsó péntekjén nagyszabású bált szervezett, melyre a jelenleg is aktív taekwon-dosokon kívül számos régi “öreg harcos” is ellátogatott, illetve a rendezvényen több meghívott VIP vendég is tiszteletét tette.

nagymester_beszed.JPGAz esemény a BOK Sportcsarnok (volt SYMA csarnok) éttermében került megrendezésre. Az eseményre több, mint 180 vendég jött el. Az eseményt Poós Péter mester köszöntője nyitotta, majd közösen ünnepelhettük meg Harmat László Nagymesterünk IX. danos kinevezését (link), aki ezek után saját szavaival mesélt az elmúlt 40 év történéseiről, a Szövetség és harcművészetünk erényeiről. 

A jeles alkalomra Nagymesterünknek a Szövetségünk mellett Kalmár Árpád mester, a Magyar Harci Művészetek Össz-szövetségének elnöke külön gratulált a 40 év munkájához és a IX. danos kinevezéshez, és egy kis Zen kaput adott ajándékba emlékül.

Külön érdekessége volt az eseménynek, hogy a meghívott VIP vendégek közt jelen volt az ITF-ből 1989-ben kivált Patakfalvy Miklós mester is, aki azóta is a Magyar Taekwondo Szövetség (WT) elnöke. 

A vacsorát követően Danny Blue illuzionista művész kápráztatta el mutatványaival a nagyérdeműt. Egy közös tortázást követően hajnalig tartó táncmulatság zárta az eseményt.

dannyblue.JPG