2 évesek lettünk!

birthday_cikk_pici.png

Már majdnem megfeledkeztünk róla, de Érseki Norbi kollégánk résen volt, és épp időben vette észre, hogy a Taekwon-do Infoportál a napokban töltötte be 2. évfordulóját! :)

Történetünk több, mint 3 éve az ITF Taekwon-do Bloggal indult, amit gyakorlatilag kinőttünk, így az Infoportállal folytattuk, melynek fő céljául tűztük ki, hogy szövetségünk taekwon-dosait tájékoztassuk harcművészetünk hazai- és nemzetközi történéseiről, valamint azt, hogy sportágunk országos szinten nagyobb publicitást kapjon. 

Törekvéseink úgy tűnik sikeresek; ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt két évben több, mint  90 db cikket jelentettünk meg honlapunkon. A magyarok által látogatott hazai-, valamint a nemzetközi versenyek és események nagy részén jelen voltunk. 

A Facebookon több, mint 1.100 rajongó olvashatja postjainkat - bízunk abban, hogy ez a szám a közeljövőben hatványozódni fog. Az elmúlt hétvégén tartottunk egy Facebook Szemináriumot, ahol a klubok közösségioldal-adminisztrátorait információkkal láttuk el, melynek célja szintén a sportági népszerűsítés - ennek kapcsán hamarosan találkozhattok TKD-s Marketing Facebook csoportjainkkal, ahol az illetékesek közösen ötletelhetnek, segíthetik egymást.

A számos esemény és verseny, melynek a 2015-ös évben elébe nézünk bőven adnak majd munkát számunkra idén is!

Terveink között továbbra is szerepel, hogy szerkesztői létszámunkat növeljük, így várjuk mindazok jelentkezését, akik úgy gondolják, hogy fotósként, szerkesztőként szívesen részt vennének munkánkban!

tkdinfo_csapat.jpg

A teljesség igénye nélkül ezúton is szeretnénk megköszönni mindazok segítségét,
akik a tavalyi évben hozzájárultak oldalunk sikeréhez!

Továbbra is várjuk ötleteiteket, véleményeteket, illetve híreiteket a klubotok háza táján történt eseményekről, hogy megoszthassuk azokat a Taekwon-dos Társadalommal! 

A szerkesztőség