Slideshow

welcome szeminárium szabályok

Magyar Bajnokság Monor

magyarbajnoksag2019.PNGMárcius első hétvégéjén rendezik Monoron az ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságot. A versenyt a szokásoknak megfelelően az összes ITF Taekwon-dos hivatalos versenyszámban szervezik.

2019-es TKDs események

2019_events.jpgA 2019-es év is izgalmasnak ígérkezik Taekwon-dos szempontból! Hazai és nemzetközi események színesítik az idei naptárat, melyeket most sorra veszünk rövid összefoglalónkban.

Nemzetközi bírói szeminárium, Miesbach

Poster-IUC-2018-Germany-Miesbach-pdf-724x1024.jpgEzen a hétvégén zajlik a németországi Miesbach városában az IUC - International Umpire Course - az ITF nemzetközi bíróképzésének idei legnagyobb eseménye, melyen 150 főből 8 magyar bíró vesz részt.

Diákok TKD Olimpiája

monoricsarnok.jpgE hét végén, november 24-én, szombaton rendezik Monoron a Diákok ITF Taekwon-do Olimpiáját.
A versenyt a monori klub szervezi, a taekwon-doban az Eagles Cupon ősszel debütált Monor Városi Sportcsarnokban.

EB 2018 Maribor

TKD_EB_2018.jpgÁprilis 12. és 15. között rendezik a soron következő AETF Taekwon-do Európa Bajnokságot Mariborban, Szlovéniában. Ezen az oldalon pár alap információt találhattok a versennyel kapcsolatosan, a friss hírekkel pedig az Infoportál Facebook oldalán fogunk jelentkezni.

2018. évi mestervizsgák - beszámoló

GM_DV_2018_mini.jpgIsmét a Központi Edzőterem adott otthont a 2018. évi Mestervizsgáknak. Harmat László (IX. dan) Nagymester vezetésével zajlott a korábban megszokottaknak megfelelően 2 napos megmérettetés.

Magyar Bajnokság 2018 - Beszámoló és Eredménylista

MB2018_ermek.jpgMárcius első hétvégéjén rendezték a 2018. évi ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságot, melynek ezúttal a Békés megyei Medgyesegyháza városa adott otthont. A rendező a Spárta TKD Team volt, Rusz István IV. danos mester vezetésével.

Magyar Bajnokság - Végleges sorsolások!

Kedves Mesterek, Klubvezetők, Edzők, Versenyzők! OB2018_vegsors_mini.jpg

Elkészültek a végleges sorsolások, miután a sorsolásokban vétett hibákat a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Bírói bizottsága javította azokat.

Magyar Bajnokság - Előzetes sorsolások

OB2018_elosors_mini.jpgKedves Mesterek, Klubvezetők, Edzők, Versenyzők!

Elkészült a 2018. évi Magyar Bajnokság előzetes sorsolása a leadott nevezések alapján. A szervezők kedd (február 27.) este 23:59-ig várják a regisztrációs e-mail címen az észrevételeket, hibákat jelezni a klubjukat regisztráló edzőktől.

Országos Technikai Szeminárium, beszámoló

Poos2018.jpgSzombaton, a Monori Jászai Mari Általános Iskola tornatermében került megrendezésre az Országos Technikai Szeminárium, mely Poós Péter mester (VI. dan, Országos Technikai Főinstruktor) vezetésével zajlott.

Oldalak

Feliratkozás Front page feed csatornájára