Magyar Bajnokság 2020 beharangozó

MB_2020.jpg

Február 29 - március 1-i hétvégén rendezik az idei ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságot, melynek ezúttal a Budapest tőszomszédságában található Mogyoród lesz házigazdája. A szervező a Spirit Opent, több magyar bajnokságot és a 2016. évi Világkupa rendezését jegyző TKD Spirit Sportegyesület lesz.

A kétnapos verseny az összes nemzetközi versenyszámot felvonultatja: formagyakorlat, szabad küzdelem, tradicionális küzdelem, erőtörés és speciáltechnikai törés, illetve csapat formagyakorlat, csapatküzdelem, csapat erőtörés és csapat speciáltechnikai törés számokban mérhetik össze tudásukat a legjobb magyar versenyzők. A korábban bevett gyakorlathoz hasonlóan formagyakorlatban a nemzetközi kategóriák mellett színes öves kategóriák, míg szabad küzdelemben csak súlycsoport szerinti bontás lesz.

A verseny a nemzetközi szabályoknak megfelelően egyenes kieséses rendszerben zajlik majd.

A rendezők külön felhívták a figyelmet a sportorvosi ellenőrzések igazolására, melynek meglétét ellenőrizni fogják a versenyen!

Fontos változás lesz még az eddigi gyakorlathoz képest, hogy az első versenynapon, szombaton csak a gyermek- és serdülő korcsoportok, míg a második napon, vasárnap csak az ifi- és felnőtt korcsoportok fognak regisztrálni, mérlegelni, versenyezni.

Helyszín: Grosics Gyula Sportcsarnok, Mogyoród, Iskola út 5, 2146
Dátum: február 29 - március 1.
Nevezési határidő: február 25. 24:00

Versenykiírás: http://taekwon-do.hu/szovetseg/mb20vk.pdf

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/158646852097698/