Hasznos tudnivalók az idei EB-ről

eb_2014.pngKét nap múlva, április 24-én kezdetét veszi az idei Európa-bajnokság, amit idén Olaszországban, Riccionéban rendeznek. A magyar válogatott már elindult a helyszínre, holnap, a kora reggeli órákban fognak megérkezni a mérlegelésre. Összegíűjtöttünk néhány fontos és hasznos információt - pl. mit hol lehet megtalálni, és hol érdemes követni.

Megpróbálunk minél részletesebb aktualitásokkal szolgálni az Infoportál különböző felületein. Péntek délutántól főszerkesztőnk, Érseki Norbi is a helyszínen lesz, ahonnan várhatóan még több tudósítással fog jelentkezni. Az EB-n sajnos nincs live streaming, így nincs lehetőségünk az eseményeket élőben videón követni.

Egy kis újítás: a rövidebb háttérinformációkat, eredményeket Twitteren fogjuk közölni. A Facebookon nem mindenki üzenőfalán jelennek meg az információk, így idén emellett a megoldás mellett döntöttünk, reméljük beválik. A legutolsó twitter üzeneteket itt az Infoportálon beágyazva a jobb oldalon követhetitek (ez az EB ideje alatt üzemel), illetve direktben a http://twitter.com/tkdinfohu címen is feliratkozhattok, követhetitek a történéseket.

Természetesen képekkel, összefoglalókkal, és fontos eredményekkel jelentkezni fogunk Facebookon is, illetve összefoglalónkat majd olvashatjátok itt, az Infoportálon.

Hasznos linkek

Program, pástbeosztás: http://itfeurope.org/download/Euros%202014%20-%20Schedulel%20v4.xls

Sorsolás, eredmények: http://euro2014.pztkd.lublin.pl/index.php - Reports fül

Twitter oldalunk - csütörtöktől aktív, péntek délután/estétől pedig részletes üzemmódban: http://twitter.com/tkdinfohu

Facebook oldalunk - ha valaki nem ismerné: http://www.facebook.com/tkdinfo

A Magyar ITF Taekwon-do válogatott kerete az EB-n: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.683417061694416

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! Képeiteket, videóüzeneteiteket várjuk az Infoportál elérhetőségein (Facebook üzenet, sajto@tkdinfo.hu) - akár egyéni, akár csapat szinten. Album:www.facebook.com/media/set/?set=a.687700947932694