2019-es TKDs események

2019_events.jpgA 2019-es év is izgalmasnak ígérkezik Taekwon-dos szempontból! Hazai és nemzetközi események színesítik az idei naptárat.

Február 9-én lesz az országos Bíróképző Szeminárium, melyre mindenkit nagy szeretettel várnak, akit érdekel a bíráskodás, a legújabb szabályok és módosítások, vagy csak akik egyszerűen edzőként, versenyzőként jobban meg szeretnék érteni a pontozási szempontokat.

Március első hétvégéjét majd Monoron töltjük a Magyar Bajnokságon töltjük, a következő hétvégén pedig a legrangosabb nemzetközi instruktorképzésen IIC (International Instructors Course) vehetünk részt Balatonfüreden. Hónap végén a fekete övet, vagy egy magasabb dan fokozatot lehet megszerezni majd a Központi Edzőteremben a szokásos éves Mestervizsgákon.

Április elején újra Spirit Open Budapesten, a hónap végén pedig a németországi Inzell városa ad otthon a két évente megrendezésre kerülő Világbajnokságon, ahova egy a szokásosnál várhatóan nagyobb válogatott-különítmény utazik majd!

Májusban Nemzetek Kupája, Hatvanban, majd a hónap végén, és június elején színesöves vizsgák lesznek a Központi edzőteremben.

A nyári pihenő után szeptember végén újra Mightyfist Eagles Cup, októberben pedig Európa-bajnokság, egyelőre továbbra is ismeretlen helyszínen (a bennfentes információk szerint Bosznia vagy Horvátország ad otthont a kontinensviadalnak, ami a napokban zajló AETF Elnökségi ülésen dől majd el). Október végén Országos Önvédelmi Szeminárium, szintén Monoron.

Novemberben Diákok Taekwon-do Olimpiája Makón, majd decembert a téli övvizsgák zárják újra a Központi Edzőteremben.

Szeretnénk még felhívni a figyelmet az AETF eseménynaptárára ahol számos nyílt nemzetközi verseny és esemény szerepel a szomszédos országokból.

Pontos dátumok a jobb oldali hasábon található eseménynaptárban és a Szövetség hivatalos eseménynaptárában elérhető!